ONE MORE TRY

struntar i allt det där överflödiga som 'bra' förklaring (som inte finns) till dålig uppdatering, vad jag gjort sedan senast (vilket jag knappt minns) osv ..... fortsätter bara "som vanligt" istället ;)

i torsdags var det utgång för första gången på tre veckor för min del!
förfestade hos roob med ett gäng helsköna människor (; bl.a albin, becca, sofia, linn, kev, johan ... hur som helst. drack inte mer än några munnar vin där, som linn och becca bjöd på. när vi kom in på lipz runt ca 23.00 var det raka vägen till baren som gällde och godningen sofia bjöd på cider och shot som uppvärmning innan vi körde ett par låtar på dansgolvet och minglade i väntan på resten av tjejerna som behövde tre försök på sig för att komma in ;pp haha.

köpte en drink själv, klockan slog 12 och folk gratulerade mig
som tokiga - underbara! fick ännu en cider av någon random snubbe och en söt drink av jimmie :) när klockan närmade sig 02.00 traskade jag och becca till våran skjuts och kände för att åka till donken, dock kom vi på att det stängde 01.00, så att sitta där och skrika beställning 02.20 var ingen större idé ;D hahaha. det fick bli shell istället! sedan en sväng till sjuntorp där andreas och peppe skulle av innan jag och becca var hemma hos mig på sylte. slocknade ganska snabbt båda två och dagen efter var man inte särskilt pigg.

papsen och jag som skulle iväg och handla skjutsade först hem becca
och åkte sedan till överby. träffade på mamsen som gratulerade och så blev det lite småprat innan vi till slut kom in i affären och fick handlat mat. raka vägen hem efter det för att äta lunch och sedan kom hannah och erica (som hade med sig en söt liten chihuahua/jack russel valp vid namna ruben). kvällen bestod av lite god dricka, hembakad pizza, tv och babbel (: trevligt! sängen låg vi i redan 22.00. trots det har jag varit slö hela dagen idag :/

är orolig för att jag börjar bli sjuk, IGEN!
men hoppas att det vänder snabbt. på måndag (om inte redan imorgon) är det träning som gäller igen ;) men idag ska jag bara ta det lugnt på soffan, unna mig lite godis och annat gott. precis det jag känner för :))

för övrigt idag har jag och pappa varit ute på överby en sväng där han köpt skor och kikat efter dator, hittade dock ingen där så vi gick in på oden och kollade också. papsen överraskade mig efter en stund och pekade på en bärbar hp, 'vill du ha en sån?' jag blev helt paff och fick fram ett 'mmmh ... jaa :$' så sa han att han skulle försöka pruta och få 2 stycken sådana för 6000 styck (kostade egentligen 6449 st). men det gick inte, så då fick det vara, och så beställde han dom hemifrån på internet istället. så på torsdag har jag äääääntligen en ny dator!!! :DD som jag önskat mig i ta mig fan flera år.

sedan har jag fått 2000 av mamma, 500 av gammelmormor, 150 på h&m och 200 på systemet av lillasyster (: av morfar får jag kristallglas till min stora samling.

det har varit en helt okej 20 års dag/helg ...
men känner ändå att jag kunde ha gjort den mer 'märkvärdig', tråkigt nog har inte lusten till det funnits på långa vägar.

jag är trött på att hela tiden känna mig besviken på mina "vänner", mår ständigt skit över min kropp och blir mer och mer deprimerad över att min träning inte tycks ge några resultat, trots att jag ger allt för det, lägger massa tid, pengar, energi och själ i det. jag kämpar verkligen!! jag har ingen lust till någonting längre, ingenting gör mig särskilt glad. vad som än händer, vad jag än får eller gör, så känner jag mig hela tiden tom, kluven och ensam!

jag saknar att ha någon jag kan prata med, någon som lyssnar, bryr sig och verkligen finns där ... när det än gäller! någon som tycker om mig tillräckligt mycket för att kunna släppa allt annat när jag behöver det. jag är trött på att hålla inne tårarna, inte kunna prata med någon, aldrig känna mig tillräcklig, vacker och omtyckt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0