SOMETHING TO BELIEVE IN

sköööön dag! :DD vaknade och kände mig som en prinsessa ;) sov alltså riktigt skönt inatt, och inga hemska drömmar, tack och lov! minns inte ens vad jag drömt om inatt. har lite speciell sömn och brukar aldrig riktigt sova djupt, utan huvudet är vaket medans kroppen sover ... hör ofta allt som händer runt omkring mig, fast att kroppen 'sover'. lite knepigt. men inatt har jag verkligen sovit som en stock! :) utvilad, pigg och glad kan inte bli annat än en bra start på dagen.

studsade upp ur sängen och laddade kaffebryggaren.
åt keso m. kanel och creme cheese/kalkon knäckisar ... börjar bli en vana (ett beroende?) :p hehe. sedan klädde jag på mig träningskläderna och joggade bort till kommunhuset där jag skulle möta christina för att skriva på mig timrapport och lämna in den, samtidigt som jag skrev in mig i personalföreningen för att ha rätt till rabatt på gymkortet jag ska skaffa på älvhögsborg. kommer saknar sportlife, men av många anledningar känns det bättre att köra på älvhögsborg.

  • närmare.
  • tillgång till badet.
  • tränar där när jag jobbar.
  • billigare (med rabatten).
  • ludde som jag tränar med (för tillfället iaf) tränar där.
  • "trevligare" gym.
sedan promenerade jag till sportlife. fick 60 minuter på crosstrainern överstökade. solade 15 min och gick sedan hem igen. lyckades som vanligt gå vilse i 'egna hem' :@ men hittade ut till bekanta vägar till slut. hehe. ringde hobbe och pratade med honom resten av vägen hem och hoppade sedan in i duschen medans jag kokade ris. nu har jag fått i mig ris och makrill (totalt oengagerad i matlagning nu :/) ..... vet inte vad jag ska fördriva dom närmaste timmarna med. har möte på älvhögsborg 17.00 för medlemsrådgivning (y.

ett par avsnitt O.C. får det bli tills någonting annat (eventuellt) dyker upp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0